27. apr 2010

Koristustalgud

26. aprillil pidime me kogu oma klassiga kooli ümbrust koristama. Paljud sellest ettevõtmisest muidugi midagi ei teadnud või siis ei tahtnud teada, sest kellele ikka meeldiks lihtsalt kooli ümbrust koristada. Paljudele õpilastele meeldis selline tegevus, sest tänu sellele pääsesime keemiatunnist, mille toimumisele olid kõik üksmeelselt vastu. Väike vaheldus rutiinsesse argipäeva.


Koristamise juurde kuuluvad tegevused
Nagu arvata võis, ei piirdunud kooli ümbruse koristamine ainult koristamisega. Näha sai ka õpilasi, kes lihtsalt aega lõbusate tegevustega parajaks tegid. Võib-olla oli siis käruga sõitmine neile palju huvitavam tegevus.

Kuna kõigile meie klassi õpilastele meeldib väga koristada, siis läksid nad nii hoogu, et ei saanudki lehehunnikutest eemale, vaid olid seal juba lausa käpuli. Kõik olid nii hoos, et raske oli õpilasi koristmisest eemale saada. Birgiti video-intervjuu koristajatega


Meie au ja uhkus: Henn-Hillar, nagu tavaliselt, on üks silmapaistvamaid õpilasi meie klassis. Ta suudab samal ajal olla luuleline, huvitav, tugev ja üsna naljakas. Ilma temata oleksid meie koolipäevad nii igavad. Koristamisel oli just tema teistest abivalmim ja sai kõige paremini oma tööga hakkama. Tema lemmikkaaslaseks oli käru, millega Henn-Hillar suutis nii kergemaid kui ka raskemaid asju omale kohale toimetada.


Kõigi lemmik:
Maitsvatest täidetud pannkookidest ei suuda meie koolis küll mitte keegi mööda kõndida. Muide, viimasel ajal on need pannkoogid nii populaarseks muutunud, et muud enam osta ei tahetagi. Lemmikutest teisel kohal on päevapraad, mis on samuti enamiku õpilase lemmiktoit.



Luiged:
Need valged armsakesed on luiged, kes elavad õpetaja Raili Leesalu klassis. Neil oli sellel õppeaastal üks väga tähtis ülesanne, nimelt olid nad ilusad kaunistused siis, kui toimus 12. b klassipulm. Nüüd on neil selleks aastaks töö tehtud ning ootavad juba järgmist aastat, et saaks siis juba mõnel teisel klassil tööülesannet täita.


Keili Horn

Kommentaare ei ole: