2. mai 2010

Päevablogi 28. ja 29. aprill


Kõige vaiksem päev aprilli viimase nädala jooksul oligi vist kolmapäev, sest kaheteistkümnendikel tuli teha ühiskonnaõpetuse riigieksam, mille puhul terve päev koolikella ei lastud. Ka algklassid olid koju jäetud, et nad lärmata ei saaks ning et eksami tegijatele tunduks, et kool on välja surnud. Kahjuks nii hästi ei läinud. Loodeti küll, et tuleb rahulik ja vaikne päev, kuid juba esimese tunni ajal tuli teha inglise keeles kontrolltöö.

Kuidas see läks, saate teada hiljem. Pärast kurnavat mõttetööd saime klassiga kuulda head uudist, nimelt kaks meedia tundi, peale ümber tõstetud ajaloole, jäävad päeva lõpust pooleldi ära. Ainult pooleldi, sest esimene meedia tund asendati poolel klassil geograafia konsultatsiooniga ja teisel poolel arvuti tunniga. Meie rõõmu see küll pisut vähendas, kuid siiski algas oma vaba aja planeerimine suure hooga. Lepiti kokku kohtumised nii pargis kui ka rannas ja mujal maailmas. Tavaliselt pikaks veninud kolmapäev läks mööda liigagi kiiresti.


Neljapäev oli tunduvalt tüüpilisem. Midagi eriskummalist või põnevat mulle silma ei jäänud. Võib-olla olin lihtsalt valel ajal vales kohas. Päev algas nagu iga teinegi: läksin saksa keele tundi, õppisin saksa keelt, läksin matemaatika tundi, õppisin matemaatikat, läksin kirjanduse tundi, lugesin eesti kirjanike kohta, kuid nüüd läheb asi põnevaks. Muusikaõptaja Signe Rõõmuse puudumise puhul tuli meil nüüd ajalootund. Ma kardan, et rohkem midagi teistsugust selle päeva jooksul ei toimunud.



Ajaloo tunnis tegime allikaanalüüse kuni kell käis ja me klassist välja tormasime. Järele on jäänud veel vene ja inglise keel ning geograafia eksamit tegevate arvuti tund. Inglise keeles oli järjekordselt töö, seekord siis lugemise ja kuulamise peale. Enda arvates läks mul päris hästi, kuid midagi kindlat ma öelda ei julge. Ka arvuti tunnis oli töö, pidi oskama kasutada exceli programmi. Tunni lõpuks olid kõikide ekraanid täis tabeleid ja tulpdiagramme. Selline oligi 11.b klassi neljapäev 29. aprill 2010. a. Tuleb jääda vaid lootma, et meie teadmiste kontrollid hästi läksid.

Eleri Porroson

Kommentaare ei ole: