15. apr 2010

15. aprill 2010 minu elus ja 11.b klassis


Täna algas minu päev nõndamoodi, et esimesse tundi ma ei jõudnudki - das ist night gut. Olles peaaegu hilinenud teise tundi sain osaleda tõsises mõttetöös. Matemaatika tunni teemaks oli piirväärtused. See tund oli suht kvaliteetaeg, nagu ka järgmine tund, kus töötamise Galitiga (Nipernaadi autor). Siis järgnes sujuv einestamine enne muusika tundi. Koolilõunaks oli täna neljapäevale omane kalasupp ja pankook moosiga - keele viis alla. Astudes korraks koolimajast välja tabasin oma klassiõed vestlusel pargipingil. Ilm oli päris jahe koos vahelduva tuultepuhangutega, aga nad ei lasknud end sellest segada.

Ja juba ootaski peale kellahelinat neljandal korrusel muusika tund. Täna oli Rauno sünnipäev ja me laulsime talle uut sünnipäevalauli, mida õpetas meile õpetaja Signe. Suured tänud talle selle eest ja palju õnne koos pikka eaga Raunole.

Järgnes lahutus: klassi lahutus järgnevaks kaheks tunniks: vene keel ja Inglise keel. Vahetunniajal sai visatud kiire pilk koolimaja välisilmele. Kuigi, nagu eelmainitud, oli väljas jahe ilm ei seganud see õpilasi ja nad olid kogunenud vastavatesse huvigruppidesse: väiksed
suured

Vene keeles oli paremaid













ja oli ka kehvemaid aegu: kes jutustasid hindele Võru linna tutvustust, kes sai väljas teha tegemata kodust ülesannet, kes tähistasid Rauno sünnipäeva. Järgnenud pikk vahetund eriti katastroofe ei toonud, ainult üks valge buss oli parkinud sinna, kuhu ei tohi. Inglise keele tunnis, mis oli minu jaoks viimane saime teada uusi sõnu, mis kirjeldavad õppimisega seotud tegevusi. Ülejäänud klass läks arvuti tundi, mina seda tundi ei saanud külastada.

Veidike vähe võis näha täna rahvast liikumas, sest Kääpal toimusid maakondlikud võrkpallimeistrivõistlused (7.-9.kl). Loodame, et meie koolil läks hästi. Homme toimub meie klassil fotojaht, kus peame Artur Adsoni kirjelduste järgi ja ennesõjaaegsete fotode järgi ära tundma tänapäevase asukoha hoonetel. See saab põnev olema. Kindlasti räägitakse homme ka vulkaanituhast, mis levib üle Euroopa ja ei lase duuralumiiniumlindudel lennata.


15.04.2010
H-H.Kalkun

Kommentaare ei ole: