19. mai 2010

18. mai

18. mai oli koolis väga teguderohke. Abiturientide jaoks oli see päev vägagi tähtis, sest toimus vene ja saksa keele kirjalik riigieksam. Kolmandad klassid aga veetsid oma päeva Pärnus õppeekskursioonil. Neljandad klassid said sel toredal soojal päeval rattasõitu harjutada, et valmistuda sõidueksamiteks.
Spordihalli staadionil toimusid Võru maakonna kergejõustiku võistlused, millest võtsid osa ka paljud meie kooli õpilased. Üheks tublimaks sportlaseks neil võistlustel osutus Mari-Liis Tulev, kes võitis B-vanuseklassis tüdrukute 200 m jooksu, 60 m tõkkejooksu, kuulitõuke, kettaheite ja odaviske. Veel tuleb ära märkida neljakordne võitja Allan Katšmazov ning kolmekordsed võitjad Liis Kranich ja Hanna-Mai Vaikla. Väga tore on, kui meie koolis on palju tublisid sportlasi, kes saavutavad häid tulemusi ning teevad silmad ette paljudele teistele Võru maakonna koolidele. Pilte võistluspäevast saab vaadata Võrumaa Spordiliidu pildiblogist.

Koolipäev oli igati tore, kuna eilse äikese asemel oli väljas taas soe päike. Päev oli kindlasti paljude jaoks edukas, nii spordis kui pingelises keeleeksamis.

Mari Uibo

Kommentaare ei ole: